Välkommen till världen kort: Du är alldeles ny med rosig hy

Hej,
några goda vänner till mig har nyligen fått barn och till dem var jag tvungen att skapa ett kort till.
————————————————————————————-
Hello,
some of my good friends have recently received a baby and to them I had to make a card.
Jag började med att färglägga en stämpel med copics, klippte sedan ut den och chalkade kanterna på fyrkanten. Passade även då på att chalka kanterna på texten som jag skulle fästa på kortet. Jag valde ut ett mönsterpapper innan jag började fästa alla delar. Motivet och texten fäste jag på pappret med distanskuddar. Mellan dessa två dekorerade jag med lite olika pappersblommor.
———————————————————————————
I started with color a stamp with copics, and then cut it out och distress the edges of the square. I also took care of distress the edges of the text which I would apply on the card. I chose a patterned paper before I started to apply all the parts. The subject and the text I applied with distance cushions. Between these two I decorated with some different paperflowers.

Stansade sedan ut födelsedatumet och dekorerade slutligen med lite pärlor. Chalkade även kanterna på mönsterpappret med distress ink innan jag fäste allt på en vit kortbas.
——————————————————————————————-
Then I die-cut out the birthdate and decorated finally with some pearls. I also distressed the edges on the patterned paper with distress ink before I applied it on a white card base.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *